Fiets 16 inch leeftijd

Fiets 16 inch leeftijd, welke leeftijd hoor hier precies bij? Deze vraag krijgen wij wel eens gesteld via onder andere Facebook. Het is voor heel veel mensen lastig om aan de hand van het aantal inch, te weten voor welke leeftijd de betreffende fiets dan geschikt is. Wij vinden dat ook ontzettend verwarrend. Wij hopen hier meer duidelijkheid in te brengen aan de hand van dit artikel.

Fiets 16 inch leeftijd

Een fiets van 16 inch is geschikt voor kinderen tussen de 4-6 jaar. Wanneer je dus een cadeautje zoekt voor een meisje of jongen die de leeftijd van 4-6 heeft, dan weet je vanaf nu dat je met een 16 inch fiets goed zit.

Wist je dat een 18 inch fiets eventueel ook geschikt is voor iemand van 4-7 jaar? De meeste 18 inch kinderfietsen kunnen namelijk op een manier versteld worden dat kinderen van 4-7 jaar er ook gemakkelijk op kunnen. Echter is een 18 inch fiets vaak een stukje duurder dan de 16 inch, wanneer hij/zij bijvoorbeeld net 5-6 jaar is geworden, dan is een 16 inch fiets uitermate geschikt. 

Waar opletten bij de aanschaf van een kinderfiets?

Zorg ervoor dat u de goede maat kinderfiets koopt. Een fiets van 16 inch is geschikt voor kinderen van 5-7 jaar, een fiets van 18 inch is geschikt voor kinderen van 6-7 jaar.

Koop een fiets nooit op de groei. Het lijkt wellicht een slimme zet om een kinderfiets op de groei te kopen, echter is dat in de meeste gevallen niet zo. Wanneer de fiets bedoeld is om direct te gebruiken, dan is de kans bij een te grote fiets als snel dat hij/zij niet bij de trappers kan komen. Dat is ontzettend jammer, want dan moet je nog lang wachten voordat je er eindelijk gebruik van kunt maken. 

Geef je de fiets cadeau in de wintermaanden? Let er dan even op of de fiets wel voorzien is van verlichting. Bij de meeste kinderfietsen is dit namelijk niet het geval.

Hier koop je 16 inch kinderfietsen

Tegenwoordig kun je heel gemakkelijk online kinderfietsen kopen. Je kunt tegenwoordig natuurlijk bijna alles wel online vinden, en zo ook kinderfietsen. Een aantal jaren geleden kochten mensen kinderfietsjes nog voornamelijk bij fietsenwinkels of speelgoedwinkels, daar zijn de fietsjes over het algemeen nogal hoog geprijsd. Tegenwoordig kopen de meeste mensen hun fietsjes gewoon via het internet. De reden hiervoor is simpel, dat heeft namelijk vooral met het gemak ervan te maken, maar wist u ook dat kinderfietsen via het internet een stuk goedkoper worden aangeboden? Een concurrerende site met zeer scherpe prijzen is dan ook: goedkoopstekinderfietsen.nl.

NU weet u alles over Fiets 16 Inch Leeftijd!

0 Comments To "Fiets 16 inch leeftijd"

Write a comment

Your Name:
 
Your Comment:
Note: HTML is not translated!