Headlines

De vraag, hoeveel inch een kinderfiets voor iemand van 6 jaar is, wordt ons veel gesteld. Dat komt wellicht omdat het soms nogal onduidelijk is welke fiets qua maat geschikt is voor iemand van 6 jaar. Hieronder in een kort overzicht meer duidelijkheid: Kinderfiets 14 inch 3-6 jaar Kinderfiets 16 inch 5-7 jaar Kinderfiets 18 inch 6-9 jaar Kinderfiets 20 inch 7-10 jaar Kinderfiets 22 inch ..
0 comments on this article - view comments
Fietsen is samen met de auto het meest voorkomende vervoersmiddel in Nederland en jaarlijks worden er ruim 4,7 miljoen fietsritten gemaakt. In geen enkel land in de wereld wordt zoveel gefietst als in Nederland. Iedereen in Nederland maakt gebruik van de fiets: man, vrouw, jong, oud. Zelfs kinderen maken gebruik van de fiets voor de alledaagse verplaatsingen. Kinderen fietsen naar school, sportclubs, vriendjes of familieleden. Geef een fiets cadeau Fietsen is een gezonde en veilige manier. Kinderen kunnen dus vroeg beginnen met fietsen! Deze drie items zijn verstandig om aan te sch..
0 comments on this article - view comments
Het is natuurlijk schitterend, de geboorte van een kind. Er zijn echter nog tal van zaken waar op gelet moet worden, want het gaat niet over één nacht ijs. Wij zullen voor u de belangrijkste zaken op een rijtje zetten, zodat u met een gerust hart een toptijd tegemoet kunt gaan. Wij wensen u bij voorbaat veel plezier en succes met uw kind! Extra kosten Bij het op de wereld zetten van een kind komen er natuurlijk ook extra kosten om de hoek kijken. Zo moet u rekening houden met huishoudelijke kosten zoals eten en drinken, maar ook verzekeringen en het inschrijven van het kind. ..
0 comments on this article - view comments
Wanneer je opzoek bent naar een leuke kinderfiets om bijvoorbeeld als cadeau te geven, dan kan dat soms nog wel eens een hele klus worden. Want waar vind je tegenwoordig nog goede kinderfietsen voor een eerlijke prijs? Na wat uitzoekwerk te hebben gedaan, ben ik erachter gekomen dat er gelukkig nog wel sites bestaan die betaalbare kinderfietsen aanbieden. Lees gauw verder. Waar opletten bij de aanschaf van een goedkope kinderfiets Wanneer je een prijsbewuste shopper bent, maar je wel graag een leuke kinderfiets cadeau wilt geven. Dan vind je hieronder enkele handige tips en advieze..
0 comments on this article - view comments
Fiets 16 inch leeftijd, welke leeftijd hoor hier precies bij? Deze vraag krijgen wij wel eens gesteld via onder andere Facebook. Het is voor heel veel mensen lastig om aan de hand van het aantal inch, te weten voor welke leeftijd de betreffende fiets dan geschikt is. Wij vinden dat ook ontzettend verwarrend. Wij hopen hier meer duidelijkheid in te brengen aan de hand van dit artikel. Fiets 16 inch leeftijd Een fiets van 16 inch is geschikt voor kinderen tussen de 4-6 jaar. Wanneer je dus een cadeautje zoekt voor een meisje of jongen die de leeftijd van 4-6 heeft, dan weet je vanaf ..
0 comments on this article - view comments
Vanaf vandaag zijn er weer diverse LIEF kinderfietsen verkrijgbaar via onze webshop. Elke Liefkinderfiets wordt met de grootste zorg zo snel mogelijk naar u opgestuurd. Zodat de kinderfiets nooit te laat komt voor de verjaardag van uw zoon of dochter.  Wij hebben op dit moment de volgende modellen beschikbaar.De Lief girls 12 inch kinderfietsDe lief Girls 16 inch kinderfiets.De Lief  Boys 12 Inch KinderfietsOnderstaand kan je direct door klikken naar de gewenste Lief kinderfiets...
0 comments on this article - view comments
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6