Bedenktijd & klachtenafhandeling

Herroepingsrecht/Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@goedkoopstekinderfietsen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Klachtenafhandeling

Goedkoopstekinderfietsen.nl doet er alles aan om uw bestelling zo spoedig mogelijk en correct mogelijk bij u af te leveren. Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat er iets niet gaat zoals het gepland is. Indien u een klacht mocht hebben zullen wij er alles aan doen om dit op een correcte manier op te lossen.

Om uw klacht bij ons kenbaar te maken verzoeken wij u ons een email te sturen. U kunt dit doen via het contactformulier op onze website of door een mail te sturen naar info@goedkoopstekinderfietsen.nl. Vergeet u daarbij a.u.b. niet om een duidelijke omschrijving van de opmerking en/of klacht en het bestelnummer van uw bestelling te vermelden. Na ontvangst van uw bericht zullen wij uiterlijk na 48 uur contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.

meta tite:Bedenktijd & klachtenafhandeling meta desrip:Bedenktijd & klachtenafhandeling. -

Herroepingsrecht/Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren