Betalen & verzendkosten

BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw.

iDEAL

Bij Goedkoopstekinderfietsen.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

Paypal

Alle Paypal betalingen die u aan goedkoopstekinderfietsen.nl doet worden door Paypal gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypal een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypal een berricht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypal rekent Paypall 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten aan u door.

Rembours (tot 1000,00)

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling aan de postbode te betalen (rembours). Voor deze service brengen wij u wel kosten in rekening. Deze kosten (15,95 incl. btw) verschijnen op uw bestelbevestiging zodra u voor de optie rembours heeft gekozen.

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met Post.nl en DPD voor onze postverzendingen. Voor al uw bestellingen geldt Gratis verzending binnen Nederland. Naar België rekenen wij € 10,- verzendkosten.


Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% Btw